Șampanie, desfrâu, ouă vopsite, preacurvie și mult cozonac – acestea sunt elementele ce vor alcătui super-mega petrecerile ce vor fi organizate în cluburile din Constanța în noaptea de Înviere.

Se apropie Paștele, iar patronii cluburilor profită de cantitățile imense de făină ajunse pe plajele din Constanța și vor pregăti sute de cozonaci pufoși pentru enoriașii care se vor distra precum niște animale dezlănțuite.

Oamenii noștri sunt în permanență pe plajă în căutarea pachetelor cu făină, care, sincer vă spun, sunt pentru noi ca o mană cerească. Dacă lumea nu știa ce-i aia mană, iată aceasta este mana, vă spun! Iar cozonacii noștri vor fi extraordinari!“, spune unul dintre patronii clubului Moft.

Și tinerii abia așteaptă o noapte de neuitat în care se vor înghesui precum pensionarii la tigăi, se vor călca pe picioare și se vor înmormânta cu mult cozonac și băutură.

Da, da! Așa e… Băi, abia aștept! Merg la slujbă apoi în club, tati! Voi fi mort de beat, dar voi învia după trei zile, că intru pe tură la Mec și rămân fără bani de rată la telefon“, ne spune Vicențiu Liuzăr (22 de ani), student la nici el nu mai știe ce.

De asemenea, și patronii de terase își freacă palmele fericiți, făina de pe plajă fiind o bucurie și pentru ei. Aceștia sunt convinși că de 1 Mai treaba va bubui, pentru că de data aceasta vor avea în meniuri și liniuțe cu de toate.

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

 

(Visited 888 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.