Umor

Deluță de Marii a venit la Constanța ca să testeze boscheții și bălăriile. „E ce trebuie!“

Textul acestui articol nu este o ştire reală, este încadrat la rubrica de satiră şi umor a publicaţiei noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
19 mai, 2021

Celebrul drojdiolog, Deluță de Marii, expert în testarea tufelor, bălăriilor și a boscheților de orice fel, a fost adus la Constanța în calitate de consilier al primarului Vergil Chițac pe probleme de iarbă și buruieni.

Văzând videoclipul viral în care Deluță de Marii (scroll mai jos pentru video) se tăvălește prin bălării folosind tehnici avansate de testare, specialiștii din cadrul Primăriei au considerat oportună aducerea lui la malul mării.

„Toate bălăriile din oraș trebuie să ofere un sentiment de siguranță trecătorilor. Dacă, Doamne ferește, un cetățean cade pe stradă, din varii motive, vrem să ne asigurăm că el va avea mereu un smoc de iarbă, un boschet, o tufă în apropiere, care să-i atenueze căderea. E o cutumă europeană!“, explică George Măndilă, unul dintre consilierii primarului.

Astfel, Deluță de Marii a fost dus în mai multe zone ale orașului, unde a căzut voluntar prin mai multe tufe și boscheți.

În mod miraculos, acesta nu s-a ales nici măcar cu o zgârietură, declarând că buruienile sunt atât de multe, mari și dese încât ai zenzația că ai căzut pe o saltea. Singurul inconvenient a fost acela că s-a umplut de căpușe, însă mai mulți funcționari l-au pigulit în mod profesionist. Testele vor continua și în perioada următoare.

Actualitate