Pe pagina sa de Facebook, Bogdan Huțucă a scris un mesaj prin care critică „Guvernul penalilor“, în baza rapoartelor Comisiei de la Veneția referitoare la modificările aduse de PSD-ALDE legilor Justiției și Codurilor penale.

Comisia arată clar că modificările au fost făcute doar în sensul de a slăbi lupta împotriva corupției. Slugarnicul Tudorel Toader a desființat reglementări care privesc infracțiuni de corupție și a afectat procedurile de anchetă“, a scris Huțucă.

Deputatul de Constanța subliniază că însuși ministrul Tudorel Toader „și-a justificat mereu atacurile la Justiție prin faptul că face parte din Comisia de la Veneția. Iată însă că acum chiar colegii săi îl trag de urechi și îl atenționează că a exagerat atunci când și-a asumat rolul de avocat și protector al penalilor“.

Acestor oameni trebuie să le fie rușine. În loc să lucreze în interesul poporului român lucrează strict în interesul unei minorități care a furat, fură și vrea să fure în continuare fără a fi trasă la răspundere.Tudorel Toader, Victor Ciorbea și alții ca ei reprezintă o rușine pentru poporul român“, a concluzionat Bogdan Huțucă.

 

(Visited 34 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.