Social

Devino voluntar al campaniei „Let’s Do It, Romania” și fă din orașul tău un loc mai curat

Cea mai mare acțiune de curățare a planetei are loc sâmbătă, 15 septembrie și se desfășoară simultan în 150 de țări din întreaga lume, printre care și România. Inițiativa „World Cleanup Day” adună, ediție după ediție, milioane de voluntari, iar partea cea mai bună este că și tu poți fi unul dintre ei.

Scris de 
 pe data 
13 septembrie, 2018

Așadar, dacă vrei să dai o mână de ajutor la curățarea și ecologizarea Pământului, începe cu orașul tău, devenind voluntar în cadrul campaniei Let’s Do It, Romania, desfășurată la nivel global sub denumirea „World Cleanup Day”.

Cum te înscrii:

  • Intră pe site-ul de AICI, apasă butonul ÎNSCRIE-TE, completează spațiile cu datele personale, iar apoi înregistrează-ți contul.
  • Pasul 1: apasă butonul „VREAU SĂ PARTICIP”, apasă „DA”, pentru a fi de acord cu condițiile de participare și apoi butonul „ÎNCHIDE”.
  • Pasul 2: în dreapta imaginii unde trebuie să selectezi județul în care vei participa la curățenie, alege echipa „JCI”, iar apoi dă click pe butonul SALVEAZĂ.
  • FELICITĂRI! TOCMAI AȚI DEVENIT UNUL DINTR-UN MILION DE VOLUNTARI

De asemenea, te poți înscrie și AICI.

Unde facem curat:

Vom avea zone cu deșeuri în fiecare județ pe care le poți afla la punctele de înregistrare, în dimineața zilei evenimentului (15 septembrie), lista punctelor de înregistrare fiind disponibilă și pe www.letsdoitromania.ro

  • Ajută-ne sa facem Harta Deșeurilor – descarcă gratuit aplicația World Cleanup de pe AppStore sau GooglePlay și pune online, printr-un singur click, deseurile pe care le gasesti în natura! Pentru cei mai implicati voluntari, avem premii în valoare de 17 250 RON: Ultrabook ASUS ZenBook UX430, smartphone ASUS ZenFone 5 Lite, o bicicletă COBI Bicycle, doze de Red Bull și produse Mondelez.
  • Susține o echipă de 5 voluntari printr-un sms cu textul „LDIR” în valoare de 5 euro fără TVA la 7473.
  • Invită-ți prietenii la eveniment!

 

Actualitate