Umor

Sugiuc! Din 2020, imnul oficial al Constanței va fi piesa lui Tarkan, Șikidîm

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
29 martie, 2019

Pentru a cinsti și onora afacerile deloc dubioase sau îngrijorătoare ale administrației locale cu Turcia și, totodată, pentru a dovedi dorința menținerii colaborării cu regimul lui Erdoğan, Primăria PSD Constanța anunță că, din 2020, imnul oficial al orașului va deveni o celebră piesă a lui Tarkan.

Prin metode neortodoxe, am reușit să punem mâna pe o copie a comunicatului, aflat încă în lucru, ce ar urma să fie transmis constănțenilor într-un viitor apropiat:

Dragi constănțeni,

„Başkası olma, kendin ol / Böyle çok daha güzelsin“, ni se spune din primele versuri ale mult prea celebrei melodii interpretată de mult prea simpaticul Tarkan.

Din 2020, „Oynama şıkıdım şıkıdım“ va fredona fiecare constănțean mândru că s-a născut în Constanța, mândru că suflarea turcă, sub oblăduirea și geniala cârmuire a iubitului Recep Erdoğan, s-a pogorât din nou peste noi. Să fie sugiuc!

Am început timid, cu cingo, cafea, blugi și consignații apoi am îndrăznit să privim mai departe în zarea prosperității și am trecut la autobuze! Multe. Să fie sugiuc!

Am vrut mai mult și ne-au adus și semafoare frumos luminate. Să fie! Cu îndrăzneală și fără ezitare, ridicat-am ochii și i-am rugat să ne facă și un spital regional. Mare. Să fie sugiuc!

Ce nevoie să avem de fonduri europene nerambursabile, când putem cumpăra din banii noștri/contribuabililor tot ce ne poftește inima chiar de pe tava plină cu bunătăți a Turciei? Mult sugiuc!

În această glorioasă zi, ne mândrim să avem un imn în limba maternă a iubitului Erdoğan, dar nutrim speranța că până în 2030, Constanța va deveni oficial ghetou al Istanbulului!

Sugiuc tuturor!

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită. 

 

Actualitate