Cei doi șoferi de BMW care s-au filmat în timp ce făceau curse ilegale pe A4 Agigea – Ovidiu vor rămâne pietoni mulți ani de acum încolo. Polițiștii constănțeni au reușit identificarea acestora și au dispus anularea permiselor de conducere, precum și întocmirea de dosare penale.

Reprezentanții Poliției Constanţa au precizat, printr-un comunicat de presă, că cei doi bărbaţi care au participat la cursa neautorizată de pe Autostradă au 27 de ani, respectiv 40 de ani şi sunt din judeţul Constanţa. 

Totodată, oamenii legii l-au identificat pe bărbatul care a transmis live imaginile pe Facebook. 

CITEȘTE ȘI: VIDEO. „Liniuțe“ cu BMW-uri pe A4 Ovidiu – Agigea. Protagoniștii au transmis live pe Facebook

“În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor prevăzute de art. 339, alin. 2, în ceea ce-i priveşte pe conducătorii auto sus-menţionaţi şi art. 339, alin. 3., C.P., în ceea ce-i priveşte pe organizator şi pe cel care a realizat filmarea, urmând ca în funcţie de concluziile rezultate să se propună soluţii legale. Precizăm faptul că pentru toate persoanele implicate au fost reţinute, în vederea anulării, permisele de conducere”, se arată în comunicatul de presă al IPJ Constanţa

(Visited 654 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.