Umor

Din inerţie, cei patru muncitori de pe bulevardele Constanţei au decopertat un bloc, care era, cât de cât, ok

Editare foto: Constanta de Azi

Textul acestui articol nu este o ştire reală, este încadrat la rubrica de satiră şi umor a publicaţiei noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
4 mai, 2023

În urma unei greşeli regretabile, cei patru muncitori care se ocupă de reabilitarea bulevardelor şi intersecţiilor din Constanţa au decopertat un bloc din intersecţia Lăpuşneanu cu Tomis, zona Dacia. „Ne-am luat, aşa, cu treabă şi i-am dat înainte, mai ales că aveam ordin clar să distrugem ce se poate şi mai apoi să lăsăm aşa, să ne mutăm şi să spargem în altă parte, că mai sunt străzi rămase întregi“, explică unul dintre muncitori.

„Bă! Dacă nu-l demolam nu era bine, dacă l-am demolat iar nu e bine“, spune şi primarul Vergil Chiţac. „Cine p@#* mea să-i mai înţeleagă pe toţi nemulţumiţii ăştia de pe Facebook?“.

Cu toate acestea, primarul Chiţac a încercat să remedieze problema. Edilul a dat ordin ca în jurul mormanului de moloz să se facă repede un sens giratoriu, ca la Păpădie. „Nu se pune problema dacă sensul respectiv ajută sau nu la ceva, că nu aşa se fac lucrurile. Îl faci şi apoi vezi dacă funcţionează sau nu. Ăştia care mă înjură şi fac pe nemulţumiţii sunt doar unii care fac trucuri politice“, a concluzionat primarul.

Actualitate