Pregătită mai mult ca niciodată pentru ziua de Valentine’s Day, din dorința de a-și exprima iubirea pentru partidul său, primărița din Cumpăna și-a înlocuit coafura cu un implant de trandafiri, păstrând însă stilul vâlvoi ce a consacrat-o.

Trandafirii! Trandafirii! Trandafirii pe care-i port acum pe creștet nu se vor ofili niciodată, pentru că ei își trag seva din inima mea, unde se află nemărginita iubire pentru Partidul Social Democrat“, a spus Mariana Gâju, după ce a ieșit din sera în care i s-a făcut implantul.

Potrivit botanistului care s-a ocupat de implant, trandafirii din capul primăriței au fost plantați fir cu fir și spune că nu a fost o operațiune simplă, ba chiar dureroasă.

Deci, vă spun, doamna primar a îndurat extraordinar toată operația, ba chiar zâmbea și o puteam auzi cum, printre dinți, recita un fel de ode pentru PSD. Extraordinar!“, a povestit specialistul.

Primărița recunoaște că nu a luat în calcul posibilitatea că, la un moment dat, partidul ar putea să renunțe la sigla cu trandafirii, însă spune că, dacă se va întâmpla, atunci se va adapta.

Indiferent, domnule, indiferent de ce va fi pus pe siglă, eu mă voi reconfigura. Ghiocei? Nicio problemă, se face! Lalele? Ador lalelele! Da, domnule, și chiar dacă se va reveni la secera și ciocanul patriei, eu le voi purta pe cap cu mândrie!“, a precizat primărița în timp ce încerca să alunge câțiva bondari care-i dădeau târcoale.

Calmează-te! Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

 

(Visited 1.355 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.