Umor

Din nou la școală! Casele de pariuri și păcănele se pregătesc pentru întoarcerea elevilor în sălile de joc

 pe data 
5 septembrie, 2023

Pregătirile pentru începerea noului an școlar sunt în toi acum când au rămas doar câteva zile până ce primul clopoțel va suna.

„Se face curățenie, se aduce mobilier nou și aparatură de ultimă generație astfel încât elevii să găsescă toate condițiile”, ne povestește directorul Casei de Pariuri Betano, Gigi Ghimpe.

Admitere Ovidius Constanta 2023

„Fiind vorba de elevi, vom pune mare accent anul acesta pe cărți. Adică jocurile de cărți: Blackjack, Poker… De asemenea, păcănelele sunt de ultimă generație, anul acesta ne-am pregătit și cu rulete, avem și zaruri”, ne-a declarat Garofița Șaseșase, patroana unui Cazinou lipit de clădirea unui liceu din Constanța.

În prima zi de școală, elevii vor putea paria la super-cote pe meciurile Farului în Liga Campionilor, bonus fiind pariurile pentru retrogradarea lui Dinamo în Liga 2 de fotbal.

De asemenea, sălile de păcănele vor avea lecții de remediere pentru elevi care chiulesc de la aparate ca să meargă la ore la școală: „Dacă va fi nevoie, îi vom chema în weekend 2-3 ore ca să recupereze”

Actualitate