Constănțenii care vor să doneze sânge, dar nu o pot face în zilele lucrătoare, Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Constanța va fi deschis și sâmbătă, 31 martie.

Donatorii se pot prezenta la Centru în intervalul orar 9.00 – 13.00, pe Strada Nicolae Iorga nr. 85.

Solicitările de sânge și componente sanguine ale spitalelor din județ și din București sunt în crestere, dar numărul donatorilor se menține în aceasta perioadă la un nivel insuficient, comparativ cu cererile.

Pacienți cu boli grave, copii și adulți, au nevoie de tratament transfuzional; fără ajutorul donatorilor de sânge, nu li se poate asigura acest tratament.

Centrul Regional de Transfuzii Sanguine dispune de toate materialele necesare activității medicale, echipa depune eforturi lucrând în week-end-uri, dar fără contribuția dumneavoastră, a oamenilor sănătoși, dornici să ajute donând sânge, eforturile noastre nu își ating obiectivul.

Vă rugăm să nu ignorati acest mesaj și să luați în considerare oportunitatea de a oferi unui necunoscut o oră din sâmbăta dumneavoastră liberă, devenind donator de sânge“ – se transmite într-un comunicat emis de Centrul de Transfuzii.

 

(Visited 226 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.