Warning: Undefined array key "og_object" in /home3/constant/public_html/wp-content/plugins/cresta-social-share-counter-pro/class/cresta-share-gp.php on line 45

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home3/constant/public_html/wp-content/plugins/cresta-social-share-counter-pro/class/cresta-share-gp.php on line 45

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home3/constant/public_html/wp-content/plugins/cresta-social-share-counter-pro/class/cresta-share-gp.php on line 45
Dragă PSD, să ne amintim cine a „aruncat“ prima MUIE. Ipocriților!
Editorial

Dragă PSD, să ne amintim cine a „aruncat“ prima MUIE. Ipocriților!

Liviu Tit Brăiloiu, Nicolae Bacalbașa, Șerban Nicolae

MUIE PSD! nu este o sintagmă ce a apărut, așa peste noapte, odată cu românul din Suedia și plăcuțele lui de înmatriculare, de s-au oripilat pesedeii precum maicile de la Agapia la vederea unei scene de sex sălbatic chiar în curtea mănăstirii.

Scris de 
 pe data 
9 august, 2018

Vedeți voi, „muia“ asta au tot dat-o românii către social „democrați“ încă de pe vremea FSN-ului, patronat pe atunci de highlander-ul Iliescu. Au dat-o cu bucurie și la protestele Colectiv și la cele împotriva Ordonanței 13 și au tot continuat să transmită acest mesaj către PSD, Ponta (mai ales lui), Dragnea și toată gașca lor de impostori așezați pe funcții mari, pe unde și cum au putut.

Este adevărat că, până în prezent, cea mai celebră „muie“ este dată de șoferul Răzvan Ştefănescu și ale lui plăcuțe, pentru că a avut parte de o mediatizare masivă, atât în presa scrisă, cât și în prime-time pe TV. De fapt, mediatizarea asta i-a scos din sărite pe toți pesediștii, cu a lor mașinărie de propagandă și s-au transformat peste noapte în piloni ai moralității, ai bunului-simț, în victime ale obscenităților și limbajului vulgar. Și-au pus în mișcare rotițele din Poliția Română ca să oprească mesajul ce circula nestingherit pe drumurile patriei. Ce să mai… Au fost ciuruiți cu „muie“ sau „muia“ asta a durut cel mai tare!

Drept urmare, ca niciodată, în toată mass-media, argoul a fost analizat și întors pe toate părțile și chiar un pesedel mai sensibil a fost atât de dramatic încât a ridicat problema viitorului educației copiilor într-un context mediatic vulgar. Aș fi vrut să-l văd cum îi explică el treaba asta cu educația și vulgaritatea unui copil dintr-un sat sucevean, care iarna stă înfofolit într-o sală de clasă prin ale cărei crăpături fluieră gerul și care este nevoit să meargă la buda din curte, fără apă curentă și săpun.

„Școala“ de minciună și ipocrizie a PSD-ului este, probabil, una dintre cele mai prolifice instituții din România, aceasta producând impostori și incompetenți, dar cu „papagal“, pe bandă rulantă. Și în momente ca acesta, ei ies la suprafață și încep a jeli precum bocitoarele profesioniste, se aruncă pe jos și simulează faultul mai ceva ca Neymar. Și cu toate astea, oamenii din PSD sunt cei care au aruncat prima muie, primele jigniri și care, de-a lungul timpului, au lansat adevărate eseuri de înjurături în spațiul public.

Spre exemplu, haideți să îl scoatem puțin de la naftalină pe senatorul PSD de Constanța, Liviu Tit Brăiloiu și a sa „muie“ dată chiar la locul de muncă unui senator USR. Moment imortalizat într-o filmare dintr-un live pe Facebook și preluată de toate televiziunile, chiar în vâltoarea protestelor împotriva OUG 13. Același Brăiloiu, într-un moment în care se simțea mai darnic, i-a spus unei senatoare USR, „Prințeso, sugi p***!“.

Un alt dinozaur, care se hrănește degeaba cu banul public, este deputatul PSD, zis Îmbrâncitul, Nicolae Bacalbașa. Chiar de la tribuna parlamentului, dom’ doctor a arătat semnul consacrat, dar nu înainte de a exclama la microfon către penelista Raluca Turcan: „Dă cu labele, vezi că faci fractură! Vezi domnişoară că faci fractură şi pe urmă nu mai poţi să… votezi”.

Să nu-l uităm nici pe deputatul PSD, Claudiu Manda, simpaticul de el. Într-un mesaj pe Facebook, acesta i-a spus unui român plecat la muncă în străinatate: „Băga-ți-aș p*** în mă-ta“. Bineînțeles, unul dintre cei mai celebri este senatorul Șerban Nicolae. Pesedistul, știind că este filmat și transmis live pe Facebook, a jignit-o pe deputata USR Cosette Chichirău. „Cum sunt eu penal, ce am furat eu? Penală este mama care v-a făcut aşa nesimţită! (…) Sunteţi atât de proastă încât e incredibil ce spuneţi. Demonstraţi că am fost eu şofer. Aveţi o poză? Poza e CV? Eu am o poză în care dvs faceţi sex anal. Ce să facem?“, zicea, mândru de el, Șerban Nicolae.

Exemplele sunt mai multe și robinetul cu jigniri este deschis, mai ales din partea unui individ precum Eugen Nicolicea, pe care trebuia măcar să-l amintesc.

Treaba e în felul următor și cam asta se fac pesedeii că nu înțeleg: românii știu să înjure și știu s-o facă bine și eficient. Dacă-l înjuri pe unu’, cel mai probabil te va înjura și el. Jignește și vei fi jignit. Este ca și când fiecare românaș se naște cu un sertar în creier în care are pus, by default, un carnet cu înjurături utile, la care apelează ori de câte ori este necesar. În tot acest context de mocirlă politică și revoltă a societății civile, PSD se comportă precum lașul nevertebrat care vine și-ți dă una pe neve și, dacă o iei la fugă după el, aleargă de rupe pământul, cu lacrimi în ochi și mucii fluturând în vânt, strigând cât îl țin plămânii: „Săriți că mă bate! Săriți, oameni buni!“. Adevărul este că, dragă PSD, „muie“ ți se va tot da de acum înainte, important este să nu mai faci pe mironosița și să înveți s-o iei, pentru că nu poți să fi tu mereu ăla care o dă.

 

Actualitate