Liderii unei asociații de militari veterani mai vor s-o pună de-o pomană, dar refuză să spună militarilor și miilor de persoane care au donat pentru veterani ce au făcut cu aproximativ 150.000 euro strânși. Bani care ar fi existat în conturile Asociației dar care ar fi dispărut subit. Iar cine a avut curaj, dintre membri, să întrebe ce s-a făcut cu banii, a fost exclus imediat, batjocorit și amenințat cu instanța.

Noi știm pe ce s-au cheltuit banii, mărturie stau zecii de veterani care s-au aflat până la un punct în preajma liderului, și care povestesc despre numeroasele deplasări în țară cu delegații consistente, din care nu lipseau nevestele și, bineînțeles, pentru cei mai cu „sânge în serpentină”, amantele. Vă dați seama ce cheltuieli sunt cu restaurante, hoteluri, chiolhanuri și piscine, carburanți și diurne?

Mulți s-au întrebat în baza cărei organizări delegația făcea deplasări consecutive în colțuri diametral opuse ale țării? Ce logică ar fi avut ca azi să meargă 20 de inși la Galați, în așa-zise vizite în garnizoane,  pentru ca peste două zile să ajungă la Timișoara, iar peste alte două zile la Constanța, iar apoi la Satul Mare și după aceea la Craiova?

Răspunsul este unul care pare incredibil. Datorită unei foste amante, devenită apoi soție de veteran cu funcții și care practică avocatura. De fapt, delegația mergea unde avea doamna procese pentru a nu-și plăti  deplasările și a nu fi lăsată singură de soțul gelos. Duduia cu pricina și-ar fi asumat să apere mai mulți militari într-un proces colectiv, strângând din onorarii câteva sute de milioane de lei vechi. Dar, surpriză. Judecătorul a spart cazul și a trimis dosarul fiecărui militar în parte către instanțele de care aparținea după domiciliu. Și cum banii i-a păpat și nu îi mai poate da înapoi, doamna soție de veteran trebuie să facă maratonul țării. Norocul ei că nu pe banii săi, ci ai veteranilor! Aceeași soție care papă banii Asociației și pentru procesele inventate doar pentru a mai scoate din conturile veteranilor niște sume frumușele!

Și uite așa dispar 150.000 euro într-un singur an! Hocus, pocus!

 

 

(Visited 3.396 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.