Umor

După ce a stropit iarba pe timp de ploaie, angajatul Primăriei s-a dus să ude marea

Editare foto: Constanta de Azi

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
26 iunie, 2020

Dumitru Geangavela este, probabil, unul dintre cei mai dedicaţi şi sârguincioşi angajaţi din Constanţa.

Domnul Dumitru Geangavela este şeful departamentului Întreţinerea şi Utilizarea Furtunului pentru Irigat Spaţii Verzi şi Alte Spaţii în General (IUFISVASCG) din cadrul Serviciului de Igienă Publică al Primăriei Constanța.

El se ocupă cu întreţinerea şi utilizarea furtunului pentru irigat spaţii verzi şi alte spaţii în general din oraş.

După ce a fost filmat la datorie în timp ce stropea iarba de pe trotuar deşi afară ploua, Dumitru Geangavela îşi face în continuare datoria şi udă cam tot ce prinde pentru că, spune dumnealui, „dacă eu nu ud, atunci cine o să ude!?“.

Aşa cum face în fiecare zi de vineri, Dumitru Geangavela îşi ia echipa şi merge pe plajă unde, preţ de două ore, udă apa mării… indiferent dacă plouă sau nu.

„Deşi prefer mai mult să ud mediul înconjurător pe timp de ploaie, este ceva ce fac din proprie iniţiativă, pentru că vreau să se vadă că sunt un om cu iniţiativă.

Plus de asta, vreau şi eu să apar în poze pe pagina de Facebook a Primăriei! Eu de ce să n-apar?

Toţi colegii mei de la Spaţii Verzi apar acolo, fix în alea 5-10 minute în care muncesc şi ei, vine cineva şi le face poză! Eu ud de două ore mare şi n-a venit nimeni de la Facebook-ul domnului primar să mă pozeze şi pe mine! De ce aşa?“, a explicat Dumitru Geangavela.

 

Actualitate