Umor

După ce au aflat cât a dat Chiţac pe o staţie de autobuz, cocalarii îşi fac selfie cu ele şi se laudă că o ard pe lux

Editare foto: Constanta de Azi

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
18 august, 2022

Vestea că noile staţii de autobuz din Constanţa costă 13.000 de euro bucata i-a atras ca un magnet pe cocalarii din oraş şi mai ales pe cei veniţi în vacanţă pe litoral. Plesnind asfaltul încins cu şlapii din picioare, aceştia au dat iama pentru a se fotografia cu cea mai recentă aroganţă a primarului Vergil Chiţac.

Uăi, păi ăista ăi mai scupă ca o garsonieră di la noi di la Botoşani!“, exclamă un cocalar entuziasmat. După ce i-am spus că în Parcul Arheologic avem veceuri publice care au costat 50.000 de euro bucata, tânărul pur şi simplu a luat-o razna şi nu ne-am mai putut înţelege cu el.

Admitere Ovidius Constanta 2023

Entuziasmul şi fericirea nu a fost doar a turiştilor, ci şi a unora dintre localnici. „Mă bucur că acum voi avea un acoperiş de lux deasupra capului“, ne-a declarat Laurenţiu Chitră, fost medic neurolog, actualmente boschetar din zona Dacia. De asemenea, prima staţie, montată pe bulevardul Tomis, a fost inaugurată şi de o haită de maidanezi ai zonei, care au stropit-o conform tradiţiei locale.

Actualitate