Umor

După ce au votat Codul Penal, deputații PSD de Constanța și-au găsit frigiderele pline cu carne

Editare foto: Constanta de Azi

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
5 iulie, 2018

Cine spune că pe lumea asta nu se întâmplă minuni? După ce ieri am publicat o știre în care îi arătam pe cei patru deputați PSD de Constanța care au votat modificările Codului Penal, mii de constănțeni au reacționat și le-au transmis tone de gânduri bune prin intermediul rețelelor sociale.

Mai mult decât atât, cei patru pesediști au avut parte de o surpriză neașteptată după ce s-au întors voioși la casele lor în Constanța: și-au găsit frigiderele pline-ochi cu carne!

Zeci și zeci de kilograme de carne proaspătă, de cea mai bună calitate, trimisă în frigidere de constănțenii care au apreciat efortul depus de Cristina Dumitrache (foto), Radu Babuș, Iancu Iulian și George Vișan (foto) pentru modificarea Codului Penal după placului liderului PSD, Liviu Dragnea.

Mărturisesc că m-am simțit măgulită! Sincer, eu nu prea gătesc, că am bucătăreasă, dar așa, la cât mă mai pricep și eu, carnea era proaspătă și foarte… Foarte bine crescută, ce să mai… Foarte bine crescută!“, a explicat plină de emoții, deputatul Cristina Dumitrache.

Succesul și ascensiunea mea în ierahia politică este datorată tatălui meu, Constantin Babuș. Am vrut să împart toate acele zeci de kilograme de carne proaspătă cu el. Este emoționant!“, a povestit și deputatul Radu Babuș.

De asemenea, și deputatul George Vișan a primit cu bucurie zecile de kilograme de carne. La cele puțin peste 40 de kilograme pe care le are, acesta spune că este o ocazie bună pentru a intra la o cură de îngrășare. „Le mulțumesc din suflet constănțenilor pentru acest gest! Chiar ajunsesem să mă simt foarte complexat față de ceilalți colegi ai mei din PSD, care au burți și guși dintre cele mai pufoase“, a spus Vișan.

De cealaltă parte, deputatul Iulian Iancu nu a fost foarte dat pe spate când și-a găsit frigiderul plin cu carne. Politicianul nu de din Constanța și, după cum spune, el oricum nu mănâncă pe aici.

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

 

Actualitate