Ileana Cristina Dumitrache, Radu Babuș, Iancu Iulian și George Vișan sunt deputații PSD de Constanța care au votat pentru scăparea lui Liviu Dragnea de închisoare, masacrând întregul Cod Penal.

PSD și ALDE au reușit să treacă prin Parlament, la limită – cu doar 2 voturi în plus, cu ajutorul UDTR și a celorlalte minorități naționale, noul Cod Penal cu amendamentele propuse de Comisia Iordache și ministrul Justiției Tudorel Toader.

Noul Cod Penal îl scapă, pur și simplu, pe liderul PSD de închisoare, fiind conceput cu singurul scop ca Liviu Dragnea să nu intre la pușcărie. Mai mult decât atât, toți liderii PSD și ALDE cu probleme penale, inclusiv Radu Mazăre și Nicușor Constantinescu, vor scăpa de orice problemă penală.

Modificările aduse Codului Penal fac imposibilă anchetarea oricărei fapte de corupție în România, au avertizat atât forurile judecătorilor cât și cele ale procurorilor, cei din urmă atrăgând atenția că peste 4.000 de dosare de corupție vor fi închise, iar prejudicii de 3 miliarde de lei vor rămâne nerecuperate.

Practic, oricine poate fura cât va dori din banul public, atâta timp cât banii și foloasele nu ajung la el sau la familia lui. Această prevedere l-a scăpat pe Liviu Dragnea, acesta creând un prejudiciu de 100.000 lei, bani luați de la copiii orfani, dar în folosul partidului.

 

(Visited 3.492 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.