Umor

După victoria Farul, primarul Chițac a spus când va termina stadionul: „Mâine-poimâine e gata!“

Editare foto: Constanta de Azi

Textul acestui articol nu este o ştire reală, este încadrat la rubrica de satiră şi umor a publicaţiei noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
22 mai, 2023

FC Farul și Gheorghe Hagi le-au oferit constănțenilor singurul motiv real de bucurie după foarte mulți ani, însă primarul Vergil Chițac a fost cel care a luat cireașa de pe tort, reușind să trezească emoții nebănuite în sufletele a zeci de mii de oameni.

După ce pe ecranul din Piața Ovidiu a fost difuzată doar repriza a doua a meciului FC Farul – FCSB, iar constănțenii au sărbătorit victoria și câștigarea campionatului, Vergil Chițac a urcat pe scenă de unde a transmis un mesaj plin de emoție și o veste pe măsură.

Admitere Ovidius Constanta 2023

Gică! Bravo, bă, băiatule! Bine, bă, Gică! Deci Gică, ce să mai… Acum, acestea fiind spuse, am văzut că sunt printre voi unii care încearcă să stârnească valuri de nemulțumire și comentează negativ cum că de ce n-avem un stadion, că avem echipă care merită și tot felul de smiorcăieli că cine știe când va fi gata stadionul. Vă spun două lucruri… În primul rând, mai dă-vă-n p#@%a mea! Și, în al doilea rând, noul stadion mâine-poimaine e gata! V-am pupat!“, moment în care primarul a lăsat microfonul să-i cadă din mână și a părăsit scena pe melodia The Next Episode a lui Dr. Dre.

Bucuroși, uitând complet de victoria Farului, cu lacrimi ce le-au spălat obrajii tencuiți cu praful din oraș, constănțenii adunați în piață a făcut plecăciuni și i-au transmis lui Chițac că nu sunt demni de un asemenea primar, i-au mulțumit pentru spectacolul extraordinar și pentru tot ceea ce a făcut în acești trei ani minunați.

Actualitate