Actualitate Constanța

VIDEO. Petrecere în vestiar și la club. Cum au sărbătorit Hagi și jucătorii săi după ce Farul a devenit campioana României

Scris de 
 pe data 
22 mai, 2023

După victoria spectaculoasă în care Farul Constanța a învins-o pe FCSB cu scorul de 3-2 în penultima etapă din play-off-ul Superligii României, jucătorii campioanei au sărbătorit în stil mare, pe teren, cu suporterii, în vestiar și la club, alături de „Regele“ Gheorghe Hagi.

Alături de familii și prieteni, campionii au sărbătorit la clubul Crazy din Mamaia, unde Gheorghe Hagi a fost DJ, a dansat și a cântat împreună cu Stere Halep, tatăl Simonei Halep.

scroll mai jos pentru video

După difuzarea piesei „You’ll Never Walk Alone”, managerul Farul a făcut o dedicație specială și a transmis că echipa de la Constanța se va pregăti pentru Liga Campionilor.

Trebuie să ne pregătim de Champions League acum. Vrem nu vrem, suntem obligați, așa că… Băgăm presiune. Din seara asta începem să băgăm presiune“, a spus Hagi.

O să facem o echipă mare, care trebuie să se bată acolo. E greu, dar inventăm resurse. Trebuie să inventăm resurse ca să o facem. Avem obligație, de mâine trebuie să lucrăm bine! Seară plăcută, numai bine! Noi nu ne pregătim de Champions, suntem acolo, așa că…”, a declarat Gică Hagi.“

Momentul a fost urmat de imnul Champions League, ce s-a auzit la maximum în difuzoarele clubului.

Sursa video: PRO SPORT

Actualitate