Câteva zeci de funcționari din cadrul Primăriei Constanța, care simt că vor fi dați afară de îndată ce Vergil Chițac va prelula postul, exersează zi de zi comunicarea prin mieunat, guduratul pe lângă picioare și chiar făcutul necesităților fiziologice la litieră.

Oricare dintre noi poate fi un Caramel“, spune un funcționar, făcând referire la pisica pe care o deține noul primar al orașului. „Miau-miau-miau și miau-miau-miau – mă scuzați, încep să mă obișnuiesc așa! Am vrut să spun că vrem ca domnul Chițac să se simtă ca acasă când va ajunge în primărie“.

Unii dintre ei susțin că nu au nicio problemă să-și schimbe comportamentul, aceasta fiind cheia succesului pentru o carieră cât mai longevivă de bugetar.

E ok, pentru că mi se pare mult mai ușor și mai igienic să fac pe motanul decât să pup în c** pesediști toată ziua“, a explicat un alt funcționar în timp ce încerca să-și termine porția de Whiskas.

De asemenea, după orele de program, câțiva dintre funcționari au fost văzuți încercând să prindă șoareci pe lângă clădirile derăpănate din Centrul Vechi.

(Visited 866 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.