Evenimentul s-a desfășurat miercuri, 18 septembrie, fiind premiați elevii din clasele terminale care au obținut media 10 la examenele naționale în anul 2019.

La festivitate au participat reprezentanții Instituției Prefectului, Consiliului Județean Constanța și Primăriei Municipiului Constanța.

Ministerul Educației Naționale a alocat suma de 69.000 lei privind acordarea de stimulente financiare unui număr de 39 de elevi constănțeni.

Primăria Municipiului Constanța a premiat 15 elevi care au luat 10 la bacalaureat și 36 de profesori îndrumători cu 1.000 de lei fiecare, după ce proiectul inițiat de primarul Decebal Făgădău a fost aprobat în cadrul ședinței de Consiliul Local Municipal de la sfârșitul lunii august.

„Îi felicit, le mulțumesc din inimă pentru că se apleacă asupra școlii, asupra educației, le doresc mult succes la facultățile, la universitățile unde vor merge, îmi doresc să se întoarcă acasă și să consolideze orașul nostru.

Mă bucur că am premiat și profesorii, dascălii îndrumători pentru că trebuie să reconstruim lanțul de încredere și de recunoaștere pentru tot ceea ce înseamnă educația constănțeană”, a declarat Decebal Făgădău.

 

(Visited 338 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.