Consiliul Local Nicolae Bălcescu a aprobat, în această după-amiază, un proiect de hotărâre inițiat de primarul Dumitru Timofte prin care toți elevii cu media generală între 9.50 și 10 vor merge în tabără, timp de o săptămână, la Frasin, în Bucovina.

Tabăra școlară va fi organizată la  Frasin – Bucovina, în perioada 24 – 30 august 2019 (7 zile / 6 nopți) și va cuprinde:

  • Transport Nicolae Bălcescu – București cu microbuzele școlare, respectiv București – Frasin cu autocar
  • Cazare și masă gratuită pe toate perioada taberei
  • Excursii cu autocar la: Frasin-Moldovița- Sucevița – atelier de olărit la Marginea – Putna (excursie de o zi cu prânz la pachețel)
  • Ateliere de dezvoltare personală prin jocuri de autocunoaștere și teatre
  • Cursuri de dans cu instructor autorizat cu concurs de echipe în ultima seară de tabără
  • Jocuri și activități în aer liber
  • Tiroliană

Cadrele didactice însoțitoare vor beneficia, de asemenea, de gratuitate.

Primarul Dumitru Timofte ne-a declarat că acesta este un proiect de suflet, care va încuraja performanța școlară.

„Elevii din Nicolae Bălcescu și Dorobanțu care au obținut media generală la învățătură în acest an școlar între 9,50 și 10, vor merge gratuit în tabără la munte. Este vorba despre 50 de elevi, care merită toate felicitările și aprecierea noastră. Este meritul lor și mă bucur că am găsit modalitatea de a putea să le recompensez munca de peste an. Sunt convins că acest program va determina în anul școlar viitor o și mai mare îndârjire a elevilor, ceea ce nu poate fi decât extraordinar pentru comuna noastră. Ei sunt viitorul nostru și trebuie să investim în ei, în educația lor, să îi ambiționăm să învețe tot mai bine”, a declarat primarul Dumitru Timofte.

 

 

(Visited 1.636 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.