Timp Liber

Eveniment caritabil de 8 Martie. „Dăruiește Aripi“, la TNOB „Oleg Danovski“

Asociația Dăruiește Aripi împreună cu Dana Nălbaru, în parteneriat cu Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” Constanța și Grupul de Inițiativă Minerva te invită să sprijini proiecte precum reconstrucția Secției de Terapie Intensivă Nou-Născuți a Spitalului Județean Constanța.

Scris de 
 pe data 
6 martie, 2019

Sunteți așteptați la o seară de Gală, un cocktail party, muzică Cafe Concert, recitaluri de poezie și, bineînțeles, spectacole de operă și operetă.

Vino să celebrezi Femeia, să te bucuri alături de femeile importante din viața ta la cel mai elegant eveniment caritabil din Constanța, făcând și un bine pentru copii!

Te așteptăm să vii alături de noi, să te întâlnești cu oameni generoși ca tine, să te bucuri de frumusețea muzicii de calitate, să fii parte din proiectele Dăruiește Aripi, care fac atâta bine comunității“, transmit organizatorii.

Foaierul Teatrului Național de Operă si Balet „Oleg Danovski” Constanța va găzdui o expoziție de artă plastică, în cadrul căreia invitații vor putea admira sau chiar licita lucrările unor cunoscuți artiști plastici.

Două dintre aceste lucrări expuse vor face obiectul unei Tombole organizate într-una dintre pauzele spectacolului de operetă.

Asociația Dăruiește Aripi este o organizație non-profit din Constanța fondată în anul 2013 din dorința de a coagula sub aripa ei energia celor care vor și pot să contribuie la realizarea unor proiecte caritabile din domeniul medical și educațional. Printre proiectele pe care le puteți sprijini prin donații se numără reconstrucția Secției de Terapie Intensivă Nou-Născuți a Spitalului Județean Constanța, proiectul educațional „Da, Eu Pot“ sau Circuitul încrederii și al speranței.

Donațiile recomandate pentru acest eveniment sunt reprezentate prin biletele de acces:

1. Bilet Seara de Gală – 200 lei

17.00 – 18.00 în Foaierul Teatrului – Program de Arii de Operă și Lieduri Celebre precum și Recital de Poezie;
18.00 – 19.00 în Sala Studio – Cocktail Party, muzică Café Concert, crearea comunității de susținători ai proiectelor Dăruiește Aripi
19.30 – 22:00 în Sala de Spectacol a Teatrului – Opereta ”LILIACUL” de Johann Strauss – fiul

2. Bilet spectacol Opereta ”LILIACUL” de Johann Strauss – fiul – 100 lei

Program intre 19.00 – 22.00

În pauzele operetei, artiștii vor interacționa cu invitații, vor putea face fotografii alături de invitați și vor interacționa cu susținătorii Dăruieste Aripi.

Biletele se pot achiziționa:
– online de AICI
– de la Centrul Medical Focus – Ambulatoriu Spitalul Județean Constanța, bdul Tomis 145 – relatii la Loredana Stefan – 0732405986
– Casieria din incinta Teatrului National de Opera si Balet „Oleg Danovski” Constanta – Program: Luni-Vineri: 15.00 – 17.00; Sambata – Duminica: 16.00 – 18.30

 

Actualitate