Umor

Făgădău a turnat beton pe spațiul verde din propria curte. „Nu știu ce mi-a venit. Cred că din obișnuință“

Editare foto: Constanta de Azi

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
24 mai, 2018

Cunoscut constănțenilor ca fiind un primar care nu dă doi bani pe spațiile verzi din oraș, preferând betoanele și construcția de blocuri, se pare că Decebal Făgădău a scăpat situația de sub control și nu mai ține cont nici măcar de ograda sa.

Vecinii lui Făgădău au fost treziți cu noaptea-n cap de zgomotul și hărmălaia din curtea primului gospodar al orașului. Mare le-a fost uimirea să constate că primarul Constanței comandase o cifă pentru a turna beton chiar pe spațiul verde din propria curte.

Nu știu dom’le ce l-a apucat, că eu știu că dom’ primar era mândru de verdeața din curtea lui. Și-a distrus boscheții ăia frumoși, iarba, florile…“, ne-a declarat consternat Pricopie Uatăfac, unul dintre vecinii edilului.

Unii dintre martori spun că însuși Făgădău a ghidat toboganul de pe care s-a scurs betonul pe spațiul său verde. Oamenii spun că li s-a părut foarte ciudat comportamentul primarului, deoarece, în timp ce privea cum betonul îi sufocă verdeața, avea un râs malefic. Apoi, parcă ieșit din transă, Făgădău și-a pus mâinile-n cap când și-a văzut isprava. „Nu… Nu, nu știu ce mi-a venit. Cred că din obișnuință, nu știu ce să vă spun“, le-ar fi zis primarul vecinilor săi, care îl priveau spărgând semințe.

Umblă vorba prin târg că Făgădau are atât de mult pata pusă pe spațiile verzi ale Constanței încât, uneori, când mai zărește câte o bucățică de spațiu verde pe marginea drumului, trage mașina pe dreapta, se dă jos și calcă iarba în picioare, apoi demarează în goană.

Alții spun că dacă se întâmplă să ajungă prin vreun parc sau un loc dominat de verdeață și copaci, primarul intră într-o transă și începe să înjure în malagasi, limba cea mai folosită în Madagascar.

 

Actualitate