Îmbrăcat cu vestă roșie, însoțit de viceprimarul Răsăuțeanu și o armată de pesediști toți asortați în roșu, primarul Făgădău a poposit într-un parc din cartierul Faleză Nord.

Un parc ce arată în ultimul hal, cu iarbă netăiată, gropi, spații insalubre, garduri ruginite și, mai ales, un loc de joacă pentru copii vechi și stricat.

În fața unui asemenea decor, primarul Făgădău și turma de pesediști nu aveau nicio problemă în a cere oamenilor să voteze PSD, promițându-le marea cu sarea.

Doar că oamenii nu mai pot înghiți promisiunile și gogoșile electorale ale unui primar care, deși se află de aproape 10 ani la conducerea orașului, nu a făcut absolut nimic pentru Constanța. Așa că au început să îl ia la rost pe Făgădău care a preferat să o ia la fugă, cu tot alaiul roșu după el.

Ce faceţi aici, dom’ primar? Ce v-a împiedicat în toţi aceşti ani să reparaţi acest parc? Aţi fost atâţia ani viceprimar, apoi primar, de ce n-aţi făcut? Ce v-a împiedicat să faceţi acest parc cum trebuie, atâţia ani, cine v-a împiedicat!? Nu mai furaţi, vă spun eu, lăsaţi-vă de furat! Construiţi şi oamenii vor avea de muncă, vor avea bani, nu vor avea nevoie de ajutoarele voastre“, a strigat, exasperat, un constănțean.

Arogant, Făgădău i-a întors spatele și dus a fost, dispărând din peisaj în câteva secunde împreună cu zecile de pesediști.

 

(Visited 4.206 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.