Umor

Feerie! Constănțenii s-au adunat Nicăieri pentru a admira bradul de Crăciun montat de Nimeni

Editare foto: Constanta de Azi

Textul acestui articol nu este o ştire reală, este încadrat la rubrica de satiră şi umor a publicaţiei noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
21 decembrie, 2023

Constănțenii nu și-au mai putut stăpâni entuziasmul după ce Nimeni din Primăria Constanța a anunțat că pe strada Nicăieri în oraș va fi amplasat și împodobit un frumos brad de Crăciun.

Ignorând gropile, traficul și noroiul de pe străzi și trotuare, dar cuprinși de bucurie și magia Sărbătorilor, oamenii s-au înghesuit pentru a sta în jurul bradului de Nicăieri. „Acest brad este ceva ce nu s-a mai văzut și nu se va mai vedea vreodată în orașul nostru. E chiar mai frumos decât imitațiilea alea de prin Cluj sau Sibiu!“, spune Nimeni din cadrul primăriei. „Ne-am dat toată silința pentru a aduce zâmbete pe chipurile constănțenilor.“

„Este absolut superb și emoționant ceea ce n-am văzut aici. Nu ne așteptam la o asemenea surpriză!“, spune o constănțeancă în timp ce își face un selfie împreună cu familia alături de niciun brad. Rerezentanții Primăriei spun că și în viitorul apropiat constănțenii vor avea parte de nimic, pentru că Nimeni va fi mereu la datorie.

Actualitate