Constanța

La Târgul de Crăciun au fost refolosite instalații din vară, deși Chițac a cheltuit 3 milioane de lei pentru iluminatul festiv

Prin comparație cu alte evenimente similare organizate în marile orașe din țară, putem spune că Târgul de Crăciun de la Constanța sau „cea mai frumoasă poveste de Crăciun“, așa cum este prezentat pe pagina de Facebook a Primăriei, este un eșec din multe puncte de vedere.

Scris de 
 pe data 
7 decembrie, 2022

Primarul Vergil Chițac a decis ca în acest an să cheltuiască 3 milioane de lei pentru decorațiunile de Sărbători, Constanța fiind pe primul loc în țară la bugetul alocat pentru luminițele festive. Cu toate acestea, la Târgul de Crăciun amenajat în parcul „Oleg Danovski“ au fost folosite aceleași instalații pe care constănțenii le-au putut vedea și în vara acestui an, în cadrul unui festival culinar.

Primarul Vergil Chițac, apăsând butonul pentru aprinderea instalațiilor de la Târgul de Crăciun. Sursa foto: Primăria Constanța

Exact cum s-a procedat la evenimentul din această vară, instalațiile refolosite la Târgul de Crăciun au fost montate pe tot perimetrul parcului și deasupra aleii din jurul spațiului verde. Astfel, „locul a devenit unul feeric“, după cum îl laudă Primăria.

Pentru comparație, vă prezentăm mai jos câteva imagini cu Târgurile de Crăciun din alte orașe mari și bugetele cheltuite pentru iluminatul festiv.

Actualitate