Umor

Feerie! Mai mulți copii din Constanța au ieșit pe plajă să se joace cu zăpadă

Editare foto: Constanta de Azi

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare

 pe data 
9 aprilie, 2019

Cine s-ar fi gândit că după o iarnă cu foarte puțină zăpadă, în luna aprilie cei mici vor avea parte de cea mai fină nea așteruntă vreodată pe litoralul românesc.

Zeci de copii, cărora părinții oricum nu au ce să le mai facă, au scăpat pe plajele din Constanța pentru a se juca în mușuroaiele de zăpadă apărute parcă de nicăieri.

Lasă-i dom’le să meargă și să se joace! Și așa locuri de joacă n-au și alea care sunt cică-s pericoloase…“, spune tatăl unui puști zbanghiu, care a venit plin de zăpadă la gură, dar extrem vesel. „Uitați-vă la el cu merge în mâini! Extraordinar, dom’le! Nici nu știam că e în stare de așa ceva!

Extrem de energici, cei mici au construit omuleți de zăpadă, au făcut bulgărași fini și chiar un mic derdeluș, ce din păcate a fost imediat spălat de valuri. Unii dintre ei au vorbit cu peștii în timp ce alții îi cântau voios unei cochilii de rapană celebele versuri „hai afară la zăpadă!”.

Din păcare, distracția puștilor a fost repede stricată de niște oameni răi, care au venit cu câini și le-au luat zăpada chiar de sub năsucuri.

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

 

Actualitate