Actualitate Editorial

Felicia Ovanesian: „Chițac a uitat să spună că este ateu”

foto: amprenta.ro

Felicia ridică ștacheta. De la hoț și corupt, l-a promovat pe Chițac la rangul de „ateu”.

Scris de 
 pe data 
4 mai, 2023

Celebrul cuplu Felicia&Vergil, care a pus mâna pe Constanța în anul 2020 doar prin minciună și manipulare, se poate înscrie acum, lejer, la emisiunea Acces Direct. Problemele de „mariaj”, infidelitățile, acuzațiile și dezvăluirile „incendiare” au luat locul, în doar câteva săptămâni, solidarității bolnăvicioase prin care cei doi au făcut praf orașul.

Ce bine le-ar sta celor doi acum pe canapeau colorată din studiourile emisiunilor de can-can, unde și-ar putea arunca live toate mizeriile în față unul altuia. „Și ia spuneți doamna Felicia, ce ați făcut când a venit târziu acasă de la întâlnirea cu Felix Stroe? Mirosea a parfum ieftin de ciumă roșie? Când v-a oferit ultima dată infamul Vergil trandafiri roșii?”. Și ea, afectată emoțional, cu tresăriri și suspine melodramatice, l-ar fi înfierat sublim, cu o finețe arogantă specifică brandului Constanța Altfel.

Iar el, pungașul, ar sfida-o cu privirea lui rece militărească, scăpându-i din când în când, mai mult de dragul audienței, un „fă, dar eu încă te iubesc”. Și-ar susține cauza în termeni tehnici, ca în fața unui tribunal militar, punând pe masă chitanțele și facturile întreținerii demoiselle-ii în cea mai înaltă funcție publice din aparatul administrativ. Să vadă lumea cât au costat „desuurile” și ce trai de prințesă a dus ea din turnul de fildeș al Primăriei.

Telenovela Felica&Chițac ar putea continua mult de acum încolo, dacă nu cumva el înțelege subtilul mesaj „Eu te-am făcut, eu te omor!”. Primar, bineînțeles! Căci așa a înțeles opinia publică. Funcția de primar i se datorează dânsei, partea vocală și activă a cuplului.

Actualitate