Eveniment

Femeie bătută în plină zi la Cumpăna. Agresorul a vrut să o tâlhărească. „Mâine ar putea fi mama voastră!“

O femeie a fost lovită cu brutalitate într-un magazin din localitatea constănțeană Cumpăna de un individ care a vrut să o tâlhărească.

Scris de 
 pe data 
3 martie, 2020

Totul s-a întâmplat în plină zi, luni, 3 martie, în jurul orei 12.00.

Potrivit polițiștilor, agresorul, un adolescent de aproximativ 15 ani, care purta o glugă pe cap, a intrat în magazinul personal al familiei de pe strada Cireșica din localitate.

Tânărul i-a cerut femeii bani și, pentru că aceasta a refuzat, a lovit-o cu pumnul în față. În cele din urmă, individul a cedat și a fugit din magazin.

Familia a depus plângere la Poliție și speră ca, în baza unor imagini surprinse de camerele de supraveghere din zonă, să se reușească identificarea agresorului.

„În cauză, a fost intocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri sau alte violențe.“, a informat IPJ Constanța.

„Va rog din suflet daca auziti ceva, stiti, banuiti pe cineva, ajutati-ma sa-l prindem pe acest nenorocit si sa fie adus in fata legii! Va rog daca cunoasteti, nu protejati pentru ca maine ar putea fi mama voastra!“, a transmis fiul victimei.

Cazul i-a revoltat pe locuitorii din Cumpăna, care au reacționat pe Facebook. Oamenii spun că nu se simt în siguranță și acuză Poliția Locală, pentru că nu își face treaba.

Politia locala, care de fapt sunt niste paznici, in loc sa supravegheze comuna, stau si freaca menta si omoara cainii pe strada. Domana primar lauda comuna ca fiind una fara criminalitate, dar de fapt ne este frica ca suntem omorati ziua in amiaza mare pentru 2-3 milioane.“, a scris un localnic.

 

Actualitate