Motive de bucurie în oraș! Primăria Constanța începe campania „Un stâlpișor pentru fiecare locuitor“, în urma căreia fiecare constănțean va primi, fără niciun motiv sau logică, câte un stâlpișor.

După ce stâlpișorii au împodobit trotuarele orașului, aceștia își vor face loc și în casele constănțenilor, iar oamenii nu mai pot de bucurie. Ideea a venit după ce, în cadrul unei ședințe, Făgădău a lansat provocarea: “Unde mai putem să punem stâlpișori în orașul ăsta?

Ca să testeze reacțiile de extaz, însuși primarul Decebal Făgădău a bătut la câteva uși pentru a le oferi personal câtorva cetățeni norocoși un stâlpișor.

Aud cioc-cioc în ușă! Sonerie și iar cioc-cioc! Mă ridic, deschid, și când colo dom’ primar cu un zâmbet larg ș-un stâlpișor în brațe.

Nici n-apuc să zic ceva, că mi-a luat-o înainte: <<Un stâlpișor pentru fiecare locuitor! Nu-i așa că n-aveți niciun stâlpișor în casă? Poftim un stâlpișor din partea mea! Îl puneți unde aveți dumneavoastră chef! O zi minunată vă doresc!>>, apoi s-a întors și a plecat la altă ușă, iar eu am rămas cu stâlpișorul în brațe“, povesteșe Ileana Soșălăsisted (54 de ani).

N-am apucat să-i mulțumesc, dar vă dați seama că m-am bucurat, că nu aveam eu așa ceva în casă. E bun, am pus un mileu pe el și șade tare frumos acolo, lângă televizor în timp ce mă uit la Mihai Gâdea“, a mai adăugat femeia.

Bineînțeles, există și constănțeni nemulțumiți, cărora niciodată nu le convine nimic. „Să-i ia și să-i bage-n c*r!!“, a transmis un hater. Noroc că sunt doar vreo doi-trei ca el în Constanța, că în rest toți constănțenii sunt foarte fericiți și mulțumiți de orașul bogat în care trăiesc.

Fotografie reală, cu stâlpișori pe strada Poporului. Sursa foto: Adriana Arghirescu.

Calmează-te! Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

 

(Visited 4.183 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.