Am ajuns la finalul meciului meu… Dar o să câștig prin KO! Vă mulțumesc mult pentru înțelegere și tineți-mi pumnii!“, a scris Samir Regep pe pagina sa de Facebook.

Multiplu campion național și internațional, luptătorul Samir Regep a rămas celebru pentru un meci disputat în tinerețe, la Constanța, în 1992, și încheiat la egalitate cu americanul Jimmy Mitchell (campion mondial patru ani la rând şi cunoscut drept „cel care l-a învins pe Van Damme“).

În prezent, Samir, sau Sam, după cum îi spun cei care îl cunosc, este instructor principal de Kempo și Kempo K-1 la Sam Dojo Kombat Constanța, unde antrenează copii și sportivi de performanță.

Sportivii săi, cum ar fi Adrian Roșca, au reprezentat Constanța în celebrele gale Superkombat. Sam este căsătorit cu Adriana și împreună au un băiat, pe Alexandru, care la rândul său este practicant de arte marțiale.

Pe 24 aprilie, Samir Regep a aflat că este diagnosticat cu cancer hepatic în stare avansată. Știe că nu va fi o luptă ușoară, mai ales că boala este într-o stare avansată, fostul sportiv având nevoie imediată de tratament.

Toată această luptă pe care am început sa o duc mă afectează pe plan profesional și financiar, de aceea am rugamintea să fiți alături de mine, pentru a-mi continua investigațiile, ulterior tratamentele.

Sper, cu ajutorul vostru, viața mea să nu se oprească aici. Cine dorește și mă poate ajuta cu orice sumă, oricât de mică ar fi ea… Vă mulțumesc mult pentru înțelegere. Doamne ajută!“, a transmis Sam.

Cei care vor să îl sprijine financiar pe Samir Regep o pot face prin transfer bancar:

Cont lei:
RO52INGB0000999911127815

Cont Euro:
RO41INGB0000999911430362

Nume titular cont: Regep Samir

(Visited 5.002 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.