Administraţie

FOTO. Munți de gunoaie pe străzile Constanței. „O să ne mănânce șobolanii!“

Mai mulți constănțeni au publicat pe rețelele sociale fotografii în care apar munți de gunoaie din două zone diferite ale orașului. Oamenii sunt revoltați și spun că se tem pentru sănătatea lor și a copiilor.

Scris de 
 pe data 
11 iulie, 2019

Pe strada Eliberării, în apropierea sediului Registrului Auto Român, o constănțeancă a pozat de la balcon tomberoanele acoperite de mormane de saci și deșeuri împrăștiate în jur.

Chiar și mașile parcate în zonă sunt acoperite de gunoaie.

O să ne mănânce șobolanii… La noi aproape zilnic este așa… Toți care trec prin zonă se opresc să arunce gunoaiele.

Nu mai zic noaptea că vin mașini de la firme și aruncă tot felul de chestii în cantități foarte mari“, a spus femeia care publicat fotografiile.

Strada Eliberării, Constanța

Un constănțean din Km 4-5 a publicat o fotografie din zona de colectare selectivă a gunoiului de la intersecția străzilor Liliacului cu Grindeanu.

Din imagine se poate vedea clar cum deșeurile nu au mai fost atinse de ceva timp de angajații firmei Polaris M Holding, responsabilă de salubrizarea orașului.

Sunt pline ochi. Nu le golește nimeni. A alergat soțul într-o zi pe la 3 chestii de genul din cartiere diferite ca să recicleze niște bidoane și nu a avut unde… erau pline ochi!

Km 4-5, strada Liliacului

Avem cel mai murdar oraș din România. Mizerie peste tot, gunoaie, mașini abandonate în care dorm diverse persoane și care emană un miros urât… Rușine Făgădău, ești rușinea Constanței!“, a comentat o femeie.

 

Actualitate