Astăzi, luni, 3 iunie, la ora 12.00, polițiștii din întreaga țară vor ține un moment de reculegere, pentru colegul nostru căzut la datorie.

În acest context, toate autospecialele (disponibile) vor staționa și vor avea pornite semnalele acustice și luminoase (politiștii vor prezenta omagiul în afara acestora), iar restul personalului, în măsura posibilității, va întrerupe activitatea și va păstra un moment de reculegere; la sediile unităților se pot organiza momente comemorative corespunzătoare.

Transmitem sincere condoleanțe familiei îndoliate și Dumnezeu să-l odihnească în pace pe colegul nostru, a cărei dispariție prematură trebuie să ne trezească odată la realitate!

Noi nu vrem ajutoare de înmormântare, noi vrem respect și protecție din partea instituției în slujba căreia ne aflăm!“, a transmis Biroul Executiv Central al SNPPC.

Amintim că în cursul serii de duminică, mai multi angajați ai Ministerului de Interne au aprins lumânări în memoria lui Cristian Amariei.

În acest răstimp, oamenii legii din Timiș sunt în continuare în alertă de grad zero și încearcă să-l găsească pe cel care le-a ucis colegul în misiune, lângă Timișoara.

Ionel Marcel Lepa a fost dat in urmarire nationala dupa ce duminica dupa-amiaza l-a impuscat in piept si in gat pe agentul Cristian Amariei de la politia orasului Recas, pentru a-si asigura scaparea.

Politistii au reluat in acesta dimineata cautarile in zona localitatii Izvin. Operatiunile au fost oprite putin inainte de miezul noptii, insa in localitate au ramas peste noapte trupe de interventie si au fost mentinute filtrele de circulatie.

 

(Visited 1.150 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.