Eveniment

FOTO. Viteză nebună! Alex nu a avut nicio șansă de supraviețuire

A fost nevoie de intervenția echipelor de descarcerare pentru a putea scoate corpul neînsuflețit dintre fiarele contorsionate.

Scris de 
 pe data 
15 mai, 2023

Alex avea doar 23 de ani și tot ce iubea el mai mult, mașinile, l-au băgat în pământ. La ora 01 noaptea, la intrare în orașul Năvodari, autoturismul pe care Alex îl conducea s-a izbit cu viteză foarte mare de un un sens giratoriu.

Din mașină nu a mai rămas absolut nimic în urma impactului, tânărul șofer pierzându-și viața pe loc. A fost nevoie de intervenția echipelor de descarcerare pentru a putea scoate corpul neînsuflețit dintre fiarele contorsionate.

Sursa foto: Emanuel Grigore

Având în vedere viteza foarte mare a impactului și faptul că sensul giratoriu era foarte bine iluminat, medicii legiști vor trebui să constate dacă șoferul se afla sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe interzise.

IPJ Constanța a transmis că, „în jurul orei 01.10, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că, pe DJ 226, în apropiere de intersecția cu strada Câmpului din orașul Năvodari, s-a produs un accident rutier. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că un bărbat, de 23 de ani, ar fi condus un autoturism, pe DJ 226, și, din cauze care urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi intrat în coliziune cu un sens giratoriu”.

Actualitate