Eveniment

FOTO. Zeci de români, blocaţi 8 ore în Roma după ce un zbor RyanAir a fost anulat

Tensiune pe Aeroportul Ciampino din Roma după ce zeci de români au rămas blocaţi mai multe ore. Cursa RyanAir, care trebuia să îi aducă acasă, a fost anulată din cauza unei defecţiuni.

Scris de 
 pe data 
14 aprilie, 2019

Cursa RyanAir Roma – Bucureşti ar fi trebuit să decoleze, duminică 14 aprilie, de la ora 6.00.

După îmbarcare, 180 de pasageri ajunşi de la ora 5.00 în aerport, au stat o oră în avion până când au fost anunţaţi că nu se mai poate decola din cauza unei defecţiuni la bord.

La bord se află şi câteva zeci de pasageri români, care sunt revoltaţi din cauza situaţiei deoarece vor pierde alte legături de transport de la aeroportul Otopeni.

Toţi pasagerii au fost debarcaţi şi lăsaţi să aştepte în aeroport. Fără prea multe explicaţii, reprezentanţii Ryanair le-au dat câte o sticlă cu apă şi le-au transmis că la ora 13.00 din cursul acestei zile vor fi preluaţi de o altă aeronavă.

Fotografiile ne-au fost trimise de unul dintre pasagerii români, care este din Constanţa.

Nu este prima dată când compania RyanAir anunţă defecţiuni, zborurile sunt anulate, iar pasagerii sunt nevoiţi să aştepte ore în şir pentru următorul zbor.

Astfel de incidente au mai fost raportate la începutul anului trecut, când 150 de pasageri au rămas blocaţi pe aeroportul din Timişoara. Alte sute de pasageri RyanAir au fost debarcaţi şi lăsaţi să aştepte pe aeroportul din Cipru. De asemenea, în cursul anului 2017 au mai fost înregistrate două astfel de anulări de zboruri din cauza unor defecţiuni raportate la aeronavele RyanAir.

 

Actualitate