În respectiva postare, PSD Hunedoara semnala faptul că jurnalistul Mălin Bot, rănit de jandarmi în timpul protestului de vineri din Piața Victoriei și-ar fi înscenat accidentarea, întrucât în imaginile surprinse la protest și în cele realizate ulterior de jurnalist cu camera selfie umărul dislocat și bandajat nu coincidea.

În realitate, însă, camera selfie nu surprinde o imagine fidelă așa cum o face o cameră de filmat, ci una răsturnată, întoarsă, motiv pentru care umărul bandajat pare să fie celălalt.

Eroarea a fost semnalată pe Facebook de polițistul Marian Godină, care le-a transmis celor de la PSD Hunedoara că nu le-a prea ieșit rolul de detectivi.

Cum au găsit ei manipularea și cum au pus ei trei emoticoane de râs cu lacrimi, mândri de spiritul lor de observație. L-au prins pe Bot că e pansat când la o mână, când la alta. Băieți, cu prima ocazie când vă bărbieriți și țineți aparatul în mâna dreaptă, aruncați un ochi în oglindă. Veți vedea un prost pe care îl credeți deștept, părând că ține aparatul în mâna stângă. Să nu spargeți oglinda crezând că e a lui Soros, așa e efectul oglinzii, de fapt e aceeași mână și același prost”, a scris Godină pe Facebook.

 

(Visited 535 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.