Editorial

Gargamel, ai făcut destul!

Unde a ajuns România de Justiția a încăput pe mâna unui autentic Gargamel, slugă umilă la mai marii infractori ai țării. Tudorel nu e ministru în Guvernul României, ci e argatul și supusul a tot ce reprezintă corupție, clientelism politic, abuz și infracțiune.

Scris de 
 pe data 
22 februarie, 2018

În poala lui Gargamel își adună lacrimile toată suflarea ce tremură cu gândul la zăngănitul rece al cătușelor, în frunte că Dragnea și Tăriceanu, cei care au inventat acest personaj sinistru.

Floarea pesedistă jubilează în această seară, sărbătorește. Se bucură că a reușit prin ricoșeul personajului slinos să scoată DNA la raport în fața unora ca Dragnea, Tăriceanu, Codrin Ștefănescu sau Șerban Nicolae. Însă, în realitate, Gargamel le-a adus un imens prejudiciu, ducând în ridicol prin simpla-i prestație tot acest demers anti-DNA, anti-Kovesi.

Cine l-a văzut în această seară pe Tudorel-Gargamel și-a dat seama, indiferent de simpatii sau antipatii, că Ministerul Justiției a ajuns preșul pușcăriabililor, pe care își șterge dosarele și problemele penale toată camarila din jurul lui Dragnea și Tăriceanu. Dacă ar mai exista orice urmă de bun simț, coloană vertebrală sau rațiune, PSD, și mă refer aici la adevărata masă de partid și nu la liderii penali, ar trebui să se delimiteze de acest personaj.

Gargamel vorbește de statul de drept, despre instituții puternice și credibilitatea actului de justiție, tocmai el priponit într-o demnitate publică de maximă importanță și susținut de o mână de pușcăriași și penali, pe mâna cărora a încăput țara.

Toți infractorii vorbesc acum la televizor despre abuz, stat mafiot, pozând în victime virgine ale ucigașei de politicieni cinstiți, Laura Codruța Koveși. Sila și lehamitea ating apogeul într-o societate în care oamenii corecți nu mai au loc. Nu mai au loc fiindcă Gargamel și stăpânii lui impun propriile seturi de valori, sinonime cu minciuna, furtul și corupția.

Justiția lui Gargamel lucrează pentru infractori și nu pentru românii de rând!

 

Actualitate