Warning: Undefined array key "og_object" in /home3/constant/public_html/wp-content/plugins/cresta-social-share-counter-pro/class/cresta-share-gp.php on line 45

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home3/constant/public_html/wp-content/plugins/cresta-social-share-counter-pro/class/cresta-share-gp.php on line 45

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home3/constant/public_html/wp-content/plugins/cresta-social-share-counter-pro/class/cresta-share-gp.php on line 45
Ghidul bonusurilor la pariuri online în 2021
Lifestyle

Ghidul bonusurilor la pariuri online în 2021

Cum tehnologia a evoluat până și cazinourile au început să ofere jocuri de noroc în mediul online. Foarte multe cazinouri în ziua de azi oferă și posibilitatea de a plasa pariuri online. Astfel, poți paria acum și pe sporturi computerizate care nu sunt jucate de către persoane reale sau echipe. În schimb, calculatorul simulează un eveniment sportiv pe care poți paria după cum crezi că se va termina exact ca pe un eveniment sportiv real.

Scris de 
 pe data 
22 iulie, 2021

Dacă ești genul de persoană căreia îi plac astfel de pariuri virtuale sau ești interesat să încerci, atunci probabil că vei fi încântat să afli că există și bonusuri la acestea, cum ar fi ”biletul zilei”. În continuare vom vorbi despre aceste bonusuri și cum se diferențiază pariurile virtuale de cele fizice.

1.Pariurile fizice vs pariurile online

Pariurile la evenimentele sportive normale sunt decise de către atleți reali și de către echipe reale. În schimb, pariurile online sunt determinate de către niște algoritmi mult mai avansați. Bineînțeles, un site online de pariuri sportive arată exact la fel ca unul fizic. Vei vedea echipele și șansele acestora listate. Poți chiar și să vezi meciurile după ce ai pariat. Chiar dacă pariurile online arată la fel ca cele reale, acestea se deosebesc prin câteva moduri. Meciurile nu durează foarte mult. La pariurile online vei putea să vezi doar fazele importante din meciuri, cum ar fi golurile înscrise sau capturi extraordinare. Un generator de numere la întâmplare se ocupă de finalizarea rezultatelor. Deși rezultatele de obicei urmează algoritmul dat, un generator de numere la întâmplare intră în schemă pentru a completa punctajul exact ca în meciurile reale. În final, pariurile sportive online se aseamănă mai degrabă cu jocurile la cazino, întrucât sunt programate ca pe termen lung cel care să facă profit este cel care deține site-ul respectiv. La pariurile sportive reale poți să prezici un posibil scor, în timp ce la cele online nu prea poți învinge algoritmul, ci te bazezi mai mult pe noroc.

2.Ce tipuri de bonsuri pentru pariurile online există?

Exact ca la pariurile sportive normale și la cele online poți să treci printr-o lungă listă de bonusuri. Există câteva mari categorii de bonusuri la pariurile online: bonus la depozit, bonus fără depozit, pariu gratuit și pariu fără risc. Le vom lua pe fiecare pe rând.

La bonusul la depozit, după cum îi spune și numele, trebuie să depui o anumită sumă pentru a putea beneficia de bonusul respectiv. În funcție de sumă, site-ul îți va oferi bonusul corespunzător cu procentajul oferit. Să-ți dau un exemplu: un site de pariuri online îți oferă un bonus de 100% la o depunere de până în 300$. Dacă ai depozitat pe site suma de 150$ vei primi bonus încă 150$, adică 300$ în total cu bonus. În general, acestea sunt cele mai întâlnite tipuri de bonusuri la site-urile de pariuri online și sunt printre cele mai bune pentru jucători. Însă, majoritatea trebuie să fie și rulați pentru a putea scoate câștigurile obținute cu acești bani din bonus.

Casele de pariuri vor ca jucătorii să depună bani pentru a primi bonusuri. Astfel, se asigură de faptul că acel jucător îi va folosi pentru ca ei să poată face profit. Un bonus de tip bonus fără depunere nu necesită ca jucătorul să depună o anumită sumă de bani pentru a beneficia de bonus, însă acesta trebuie să se înregistreze pe site. Un exemplu concret: un site de pariuri online îți oferă un bonus fără depunere de 50$. Îți creezi un cont, îl verifici și primeșți cei 50$ pentru a-i folosi la pariuri pe acest site. Aceste tipuri de bonusuri însă vin de obicei cu diferite restricții și cu termeni și condiții diferite de altele. Totuși, acestea îți oferă șansa de a face profit fără ca măcar să depui vreun ban.

Un pariu gratuit îți dă șansa să plasezi un pariu fără niciun risc. Alții îl numesc pe acesta biletul zilei deoarece unele cazinouri îl oferă în fiecare zi. De exemplu, site-ul îți oferă un pariu în valaore de 50$. Dacă pierzi pariul, nu ai pierdut nimic. În schimb, în cazul în care vei câștiga vei rămâne doar cu câștigul, cei 50$ primiți întorcându-se la casa de pariuri. Să-ți dau și un exemplu: pariezi 50$ primiți bonus pe o echipă care a și câștigat meciul. Astfel, tu ai 100$ câștig, însă vei rămâne doar cu cei 50$ făcuți profit.

Un pariu fără riscuri poate fi asociat cu cel gratuit, însă nu sunt la fel. Diferența este că pentru a beneficia de pariul fără riscuri este necesar ca mai întâi să pierzi bani. Uite și un exemplu că să înțelegi mai bine: un site de pariuri online îți oferă 100$ bonus drept pariu fără riscuri. Tu pariezi cei 100$ și îi pierzi, iar acum ai șansa de a răscumpăra acei 100$ pierduți. Totuși, pentru aceasta există niște termeni și condiții mult mai stricte. Astfel, pariul gratuit este mult mai bun decât cel fără riscuri.

3.Trebuie să îndeplinești condițiile de retragere

Pentru a putea folosi banii respectivi din bonusuri trebuie îndeplinite anumite condiții pentru a retrage profiturile. O condiție este cea de “Rollover” în care trebuie să joci suma respectivă multiplicată de câteva ori pentru a putea scoate profiturile. Un Rollover se poate face și pe un anumit interval de timp de la creearea contului, de obicei maxim 2 săptămâni.

O altă restricție poate fi aceea de a putea plasa doar pariuri cu o șansă minimă de câștig bună. La fel, restricția poate fi și cu o sumă maximă ce poate fi folosită din bonus, de exemplu a nu se depăși suma oferită de cazino. Alte restricții pot fi legate de jocurile la care poți plasa banii din bonus sau de un profit minim făcut pentru a putea retrage banii.

Concluzie

Pariurile online nu sunt exact ca cele reale, însă acestea oferă bonusuri foarte atractive pentru jucători. Înainte de a crea un cont sau de a depozita bani pe un site, verifică mai întâi bonusurile oferite. De asemenea, ține cont de condițiile de retragere impuse de cazino înainte de a folosi bonusul. Bonusurile sunt foarte atrăgătoare pentru pariorii online.

Actualitate