Un incident grav a avut loc în urmă cu două zile într-un bloc din Alba Iulia, la intrarea în liftul unui bloc. O femeie a fost atacată de un bărbat, în timp ce aştepta liftul. Peste 9.000 de deţinuţi au părăsit mai devreme penitenciarele, în intervalul ianuarie-octombrie, în baza legii privind recursul compensatoriu, promovată de coaliţia PSD-ALDE.

Este vorba de un bărbat de 33 de ani, din Alba Iulia, care are antecedente penale, având condamnări pentru tâlhărie şi viol.

Luni seara, el a fost dus la sediul poliţiei pentru audieri, urmând ca oamenii legii să stabilească apoi măsurile legale pe care le vor lua.
În jur de 11.000 de deţinuţi au fost eliberaţi în primele 10 luni ale lui 2018. Dintre aceştia, peste 9.000 au beneficiat de prevederile legii promovate de PSD-ALDE privind recursul compensatoriu, potrivit datelor Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor.

Potrivit ANP, doar în acest an au fost eliberați înainte de termen, în baza legii PSD-ALDE, 9000 de deținuți, printre care se află inclusiv violatori și pedofili.

(Visited 1.102 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.