Politică

Imediat după ce și-a reprimit funcțiile în PSD, Firea s-a luat la ceartă cu un protestatar

Sursa foto: Republica.ro

După ședința CEx în care și-a reprimit funcțiile în PSD, Gabriela Firea a ieșit marți seară la declarații, iar în timp ce reporterii îi puneau întrebări s-a luat la ceartă cu un protestatar, transmite republica.ro

Scris de 
 pe data 
29 mai, 2019

Sunteți o persoană fără niciun pic de onoare și v-am dat în judecată, nu mai țipați, că vă faceți de râs. Sunteți o persoană care vă faceți de râs”, a izbucnit Firea la adresa protestatarului.

Cine v-a plătit să veniți aici? Vă spun eu cine v-a plătit! Vreți să vă spun? Haideți că vă spun cine v-a plătit. Dar ce credeți că mi-e frică de un domn care vine și țipă la mine? Mie nu mi-e frică.

Cui i-e frică să-i fie frică. Dacă dumnealui îi umilește pe politicieni e treaba lui, mie nu mi-e frică, nu are de ce să-mi fie frică. E o persoană certată cu legea”, a vociferat Gabriela Firea.

Marți seară, Gabriela Firea și-a reprimit funcțiile în partid pe care și le pierduse în urma conflictului cu Liviu Dragnea. Aceasta a fost votată președinte interimar al PSD București și vicepreședinte al PSD.

Sursa: republica.ro

 

Actualitate