Pe măsură ce trece timpul, avem dorințe din ce în ce mai mari. Lucrurile pe care și le dorește un om sunt proporționale cu vârsta lui. Așa se explică de ce copiii găsesc bucuria în lucrurile mici. Ce frumos ar fi dacă în ziua de Paște ne-am trezi copii cu toții și am zâmbi larg spre cadoul de la Iepuraș!

Nu putem face asta, dar de Paște putem contribui la zâmbetul unor copii care și-au scris micile dorințe pe ouăle pictate chiar de ei. Pentru cei mici, care cresc în Satele SOS, dorințele lor valorează enorm. Pentru cei mari, dorințele celor mici sunt egale cu un simplu gest. Ajutorul tău le-ar face Paștele fericit“, au transmis reprezentanții SOS Satele Copiilor.

Aproximativ 200 de copii cresc, zi de zi, în cele trei sate SOS din București, Cisnădie și Hemeius. Copiii nu mai au părinții alături, însă Mamele SOS și câteva echipe de specialiști vor să îi ajute să devină oameni mari.

Pentru a îndeplini dorințele celor mici, puteți dona intrând pe site-ul SOS Satele Copiilor sau prin transfer bancar.

Beneficiar: SOS Satele Copiilor România, Cod IBAN: RO84BACX0000001080003013, deschis la Unicredit Bank, Sucursală Panduri Cod de identificare fiscală: 7108752).

 

(Visited 84 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.