Potrivit meteorologilor nici în zilele următoare nu vom scăpa de instabilitatea atmosferică, în majoritatea regiunilor fiind semnalate averse torențiale și intensificări ale vântului și descărcări electrice.

De asemenea, spun specialiștii, disconfortul termic se va menține în partea de sud a teritoriului unde se așteaptă local depășirea pragul critic de 80 de unități.

Temperaturile se vor încadra în limite normale pentru această perioadă, cele maxime situându-se între 26 și 32 de grade Celsius, iar cele minime între 12 și 22 de grade cu valori posibil mai ridicate pe litoral.

Astăzi la Constanța se așteaptă temperaturi între 22 și 29 de grade Celsius, la această oră termometrele indicând 24 de grade. Cerul va fi parțial noros, iar posibilitatea de apariție a furtunilor este foarte ridicată.

Mâine, pe litoral se așteaptă temperaturi între 24 și 31 de grade Celsius, fiind semnalate descărcări electrice și intensificări ale vântului.

Atât miercuri, cât și joi, temperaturile se vor situa între 22 și 30 de grade Celsius, fiind așteptate averse și intensificări ale vântului.

Vineri și sâmbătă ploaia nu își va mai face simțită prezența, însă norii vor mai umbri din când în când razele soarelui, temperaturile situându-se între 22 și 30 de grade Celsius.

Duminică sunt semnalate averse, maxima termincă fiind de 31 de grade Celsius, iar minima de 22 de grade.

 

(Visited 1.190 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.