Apollonius Samson Tănase (1 anișor), din Constanța este primul copil din lume care a reușit să citească și să răspundă la postările de pe Facebook ale mamei sale, în care aceasta i se adresa lui.

„Nu sunt convins dacă mama știa sau nu că dețin abilitatea de a scrie și a citi, însă am fost plăcut impresionat de toate urările scrise la persoana a 2-a singular de-a lungul celor 12 luni de viață pe care le posed“, ne-a declarat Apollonius.

Copilul nu a ratat ocazia și de a răspunde cu „mulțumesc“ la câteva dintre postări, deși mărturisește că cele 36 de poze în care apare imediat după naștere nu îl favorizează.

„Pentru Dumnezeu! Eram plin de chestii necunoscute, eram vânăt, plângeam și mama le-a spus oamenilor că sunt cel mai frumos din lume. Nu înțeleg nici cele 624 de like-uri la postarea respectivă… Oamenii mari sunt ciudați“, a mai spus copilul.

Cu toate acestea, postările de la „lunițe“ (n.r. – când un copil împlinește o lună de viață, i se face un tort, se face poză, se pune pe Facebook și se numește luniță) sunt cele care l-au emoționat pe Apollonius Samson.

„<Astăzi este #despre #tine!!! Tu ești #minunea #noastră și #mami și #tati te #iubesc cel mai mult!>, nu a are cum să te miște un astfel de mesaj“, spune copilul, recitind postarea. „Of! Îmi pare rău pentru ceilalți copii de pe lumea asta că nu pot citi postările părinților, care sunt sigur că fac asta nu pentru like-uri și atenție sau pentru a se lăuda că ei sunt cei mai minunați părinți, ci din suflet și sincer pentru cei mici.“

Calmează-te! Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

 

(Visited 475 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.