Concret, Liviu Dragnea s-a încris la facultatea privată în 1999, dar universitatea a fost acreditată abia în 2001.

Anchetatorii au ajuns la concluzia că nu îi mai pot investiga pe reprezentanţii universităţii, pentru că faptele s-au prescris, dar au cerut anularea tuturor actelor de studiu obţinute până la momentul în care unitatea de învâţământ a intrat în legalitate.

Între anii 1999-2002, președintele PSD Liviu Dragnea a studiat contabilitatea la o universitate care s-a înființat un an mai târziu după ce acesta a finalizat cursurile. Deși în foaia matricolă Dragnea apărea ca un student model, cu medii peste 9, procurorii cer acum anularea tuturor diplomelor și acte de studii eliberate de universitatea în cauză.

Liviu Dragnea a studiat contabilitatea în perioada 1999 – 2002, iar Universitatea a fost înfiinţată, prin hotărâre de guvern, oficial în 2000 şi prima promoţie de studenţi cu acte în regulă a fost cea din 2001.

Liviu Dragnea a declarat că nu îşi aminteşte când a urmat cursurile acestei facultăţi şi a indicat perioada 2003-2004, când deja instituţia de învăţământ intrase în legalitate.

După foaia matricolă despre care procurorii spun că trebuie anulată, Liviu Dragnea a fost un student model. A terminat primul an cu 9,12. A luat note mici doar la matematică şi engleză.

(Visited 571 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.