Oamenii care treceau prin zonă și au văzut-o, credeau că fetița așteaptă pe cineva, însă orele treceau și ea tot acolo era.

Până când cineva a sunat la 112 și a venit un echipaj de Poliție, nimeni nu ştia ce e cu ea şi ce aşteaptă sau pe cine aşteaptă pe bancă. Era speriată şi tot ce putea să spună printre lacrimi era că o cheamă Ana, potrivit vremeanoua.ro

Copilul de 3 ani a stat pe banca din stație de dimineața devreme până seara, la ora 17:00, nemâncat și nebăut. Abia după ce lumea şi-a dat seama că micuţa e abandonată, mai multe persoane i-au cumpărat de mâncare, i-au luat jucării și au stat cu ea până la sosirea agenților de poliție.

Polițiştii au dus-o apoi pe fetiță la Centrul de Primire în Regim de Urgentă a Copilului Abuzat, Neglijat și Exploatat din Bârlad, apoi dată în regim de urgentă în plasament familial.

În jurul orei 20:00, la Poliţie a venit şi mama fetei. Poliţiştii n-au reuşit să înţeleagă ce spune, femeia find foarte incoerentă, posibil băută. Oamenii legii n-au lăsat-o pe femeie să o ia acasă pe copilă şi au ţinut-o în centru.

Ancheta DGASPC Vaslui la locuinţa mamei fetei nu le-a lăsat inspectorilor vreun dubiu în legătură cu ce trebuiau să facă. Mama a fost decăzută temporar din drepturile părinteşti.

Urmează alte audieri la judecător, pentru a constata dacă femeia este în stare să-şi crească copilul.

 

(Visited 11.046 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.