Consiliul Județean Constanța a aprobat în ședința din 30 aprilie 2020 indicatorii tehnico-economici pentru obiectivul „Construire 3 locuințe protejate Comuna Nicolae Bălcescu, str. Gării nr.2. Valoarea totală a investiției este de 4 milioane de lei. Cele trei locuințe protejate vor avea o capacitate de 30 de locuri și vor fi destinate persoanelor cu handicap.

De asemenea, tot în ședința din 30 aprilie, Consiliul Județean a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru obiectivul „Extindere, reabilitare și modernizare Centru de zi pentru persoane cu dizabilități, comuna Nicolae Bălcescu, loc. Dorobanțu, str. Liliacului nr.6. Valoarea totală a investiției este de 1,87 milioane lei.

Cele două investiții vor asigura noi locuri de muncă pentru cetățenii comunei, dar mai ales vor oferi condiții de viață și tratament la cele mai înalte standarde pentru persoanele cu dizabilități din comuna Nicolae Bălcescu.

Proiectul se realizează în parteneriat CJC – Primăria Nicolae Bălcescu. Primăria Nicolae Bălcescu a pus la dispoziție terenul și spațiile necesare, iar Consiliul Județean va investi cele 6 milioane de lei.

Primarul Dumitru Timofte a declarat că această investiție este un mare plus pentru comuna Nicolae Bălcescu. „Avem nevoie de investiții în comuna noastră, avem nevoie să oferim cele mai condiții persoanelor aflate în mare dificultate”, a declarat Dumitru Timofte.

 

(Visited 1.309 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.