Luni se redeschid mall-urile, iar sute de mii de români au fost cuprinși de o bucurie sinistră la aflarea acestei vești.

„Hellău! Adică ăia au mers să se împărtășească cu lingurița și eu nu pot să mai merg în mall!?“, spune, revoltat, un tip în colanți.

De asemenea, și familiștii se arată încântați. „Am fost și la muzeu cu ăștia mici, dar nu e la fel. La muzeu nu au Cheefsi sau Mec și d-astea… Ar trebui și ei să se mai adapteze la vremuri“, ne-a transmis o mămică.

Cu toate acestea, dacă vă vine să credeți, mai sunt și indivizi în țara asta, care nu sunt atât de încântați și consideră această măsură ca fiind periculoasă în contextul răspândirii infecțiilor cu COVID-19.

Președintele Klaus Iohannis a ținut o conferință în care a transmis un mesaj motivațional pentru cei care au rețineri în a se îngrămădi în centrele comerciale.

„Cine nu merge luni la mall… Ori e sărăkie, ori e prost. Una din două. Dar prefer să cred că e prost. Toată… lumea… merge…. la mall“, a transmis președintele aceste cuvinte pe parcursul a 35 de minute.

Calmează-te! Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

 

(Visited 441 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.