Ionuț locuiește în comuna Lumina din Constanța, alături de mama și cei doi frați ai săi, de 22 și respectiv 12 ani. Din cauza bolii, inima lui Ionuț s-ar putea opri în orice moment.

Tetralogia Fallot este o malformație cardiacă compusă din patru anomalii cardiace și care are ca rezultat insuficienta oxigenare a sângelui ce ajunge în circulația sistemică. Este clasificată ca malformație cardiacă cianogenă, deoarece duce la cianoză intensă (colorarea vineție a tegumentelor) și polipnee prin hipoxie.

Tânărul a crescut fără tată, iar mama sa, Viorica, a fost singurul său sprijin în viață. Femeia este angajată ca secretară în cadrul Școlii Generale din Lumina, iar din salariul pe care îl primește nu își poate permite costurile operației ce ar putea fi salvarea fiului său mijlociu.

Pentru a veni în sprijinul lui Ionuț, ONG-ul Viitor pentru Lumina a făcut un apel către toți locuitorii comunei pentru a îl ajuta pe Ionuț.

Îi rugăm pe toți cunoscuții, persoanele sau firmelor de pe raza localității sau din Constanța, sa dea dovadă de compasiune, mai ales în aceasta perioadă de sărbători și să aducă o rază de speranță pentru Ionuț și familia sa. Orice sumă de bani este binevenită pentru că, după cum bine știm, puțin cu puțin fac mult.“, au transmis membrii ONG-ului Viitor pentru Lumina.

Locuitorii din Lumina au aflat de pe Facebook despre cazul lui Ionuț și s-au mobilizat, reușind până acum să strângă suma de 5.000 de euro, jumătate din suma necesară intervenției chirurgicale ce va fi efectuată la un centru privat din București.
Dacă vreți să îl ajutați pe Ionuț, puteți face o donație în lei în următorul cont:
BRD
BUDACU IONUT
RO16BRDE140SV72390601400

De asemenea, pentru mai multe informații o puteți contacta direct pe mama lui Ionuț, la numărul de telefon 0722 269 862

(Visited 2.738 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.