După ce populația s-a inflamat din cauză că ÎPS Teodosie a anunțat că reface slujba de Înviere la o lună după ce, de Paște, a făcut aceeași slujbă, ierarhul venit cu o mărturisire pentru a explica gestul său.

„Măi, ia calmați-vă! Eu sunt de fapt Fecioara Maria și eu știu cel mai bine când a înviat copiul meu, da!? Ia, hai, închinați-vă mie și nu vă mai smiorcăiți atâta!“, a transmis Teodosie de pe treptele catedralei arhiepiscopale în fața celor cinci enoriași entuziasmați veniți să-l asculte și să-i soarbă din linguriță.

Ca orice mamă, eu știu cel mai bine ce e ok și ce nu e ok pentru copilul meu, da!? Dacă eu vreau să-i fac ziua vara, o fac vara! Dacă vreau să-i fac Învierea în fiecare lună, o fac în fiecare lună, care-i problema!?“, a comentat Teodosie și pe un grup de mămici constănțene.

Arhiepiscopia Tomisului a reacționat după mărturisirea lui ÎPS Teodosie, iar purtătorul de cuvânt al, preotul Euglen Tănăsescu i-a făcut proști pe cei care nu s-au prins până acum cine e de fapt șeful său.

Poftim, domnilor jurnaliști! Poftim! Ce mai vreți? Până acum îl vânați pe ÎPS Teodosie, dar acum ce o să faceți? O s-o vânați pe Fecioara Maria? Sunteți proști dacă nu v-ați prins până acum cine e de fapt preasfinția sa! Aia e! Doamne ajută și la c***t cu voi!“, a transmis Euglen Tănăsescu.

Calmează-te! Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

 

(Visited 1.285 times, 2 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.