Arhiepiscopia Tomisului intră pe piaţa băuturilor răcoritoare cu noua gamă de sucuri Sf. Nectarie! Principalul produs, prin care se urmăreşte eliminarea concurenţei păcătoase, este nectarul de portocale sfinţit.

Portocalele sunt sfinţite imediat după ce sunt culese şi apoi, după ce este extras sucul, la cazane se mai face o sfinţire ce ţine loc de conservanţi. Astfel ne putem asigura că Sf. Nectarie este un produs 100% natural!“, a declarat PR-ul Arhiepiscopiei Tomisului, preotul-inginer-jurnalist-politolog-agricultor-fizician-culegător de roade Eugen Tănăsescu.

Avem şi video în ştirea asta, deci scroll mai jos.

Pentru început, gama Sf. Nectarie va conţine două produse principale: nectarul de portocale la 1L, pentru familiile tradiţionale şi limonada cu vodcă la 500 ml, pentru preoţii sau cei care vor să se urce băuţi la volan şi să le spună poliţiştilor că au băut doar o limonadă dar că avea „ceva necurat“.

Nectarul de portocale Sf. Nectarie va fi băgat pe gâturile enoriaşilor în fiecare biserică din judeţul Constanţa, la preţul de 35 de lei cutia. „Dacă vi se pare prea mult, nu fiţi trişti, ba chiar bucuraţi-vă, dragi credincioşi! În banii respectivi aveţi incluse şi trei lumânări plus o pomenire la slujba de duminică!“, a transmis ÎPS Teodosie.

De cealaltă parte, deja s-a demonstrat că limonada cu vodcă Sf. Nectarie funcţionează şi umbreşte mintea eficient, aceasta fiind testată de mai mulţi preoţi din cadrul Arhiepiscopiei, printre care şi preotul Valeriu Roman, consilier şi şefuleţ.

Însuşi ÎPS Teodosie a fost cel care a dezvăluit secretul „necurat“ din conţinutul limonadei, despre care se crede că va avea un real succes.

 

(Visited 424 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.